123spoedklussen.nl: Klaart het klusje wel.

Binnen 4 uur aan huis (regio utrecht)

Wij gaan snel en vakkundig te werk.

Deel een foto via whatsapp

Binnen 1 uur een richtprijs

Waterschade

Waterschade kan ons allemaal overkomen. Het kan gebeuren als gevolg van dooi, hevige neerslag, een gesprongen waterleiding of hoge waterstanden. De mensen van 123spoedklussen laten u niet in de kou staan. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Wij achterhalen de oorzaak van de waterschade en stoppen deze door spoedreparaties. Hierdoor loopt de schade die u al heeft, niet verder op.

Zodra wij de toevoer van het water gestopt hebben, is het tijd voor de volgende stap. Zodra u weer normaal kunt ademen, wilt u weten wat de herstelwerkzaamheden zullen zijn. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Ondanks dat het u vrij staat om een ander bedrijf in te schakelen, ondersteunen wij u graag bij het in kaart brengen van de herstelwerkzaamheden. Wij brengen vervolgens een scherpe offerte uit.

Voor we aan de slag gaan, willen we wel even duidelijk aangeven:

  • In de meeste situaties wordt met een tijdelijke oplossing gezorgd dat de calamiteit gestopt wordt en niet meer schade veroorzaakt.
  • Voor de permanente reparatie van het gebrek en het aanpakken van de gevolgschade kunnen wij een offerte uitbrengen die tijdens werktijden uitgevoerd wordt.
  • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het voldoen van de factuur. Eventuele verhaling van de kosten van schade op een verzekeringsmaatschappij of derden, is de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.
  • 123spoedklussen.nl is niet verantwoordelijk voor bijkomende schade die ontstaat bij het opsporen van het gebrek of het verhelpen ervan.

Schade? Geen paniek, volg de stappen wij helpen u verder!

Stap 1

Maak een foto van je schade

Stap 2

Deel je foto via WhatsApp

Stap 3

Binnen een uur een richtprijs

Stap 4

Geen paniek, binnen 4 uur aan huis!

123spoedklussen.nl, wat zijn onze specialiteiten?

Waterschade

Glasschade

Stormschade

Dakreparatie

Stroomuitval

Slotenmaker

Schades verholpen

Bereikbaar

%

Oplosbaar

Heb je een lek? WhatsApp de plek!

 

Snel van uw schade af?

123spoedklussen.nl helpt u direct met het repareren van de schade of het geven van advies.

Contactgegevens
W: 06-26253091

Locaties
Wij werken in de regio Utrecht.