123spoedklussen.nl: Klaart het klusje wel.

Binnen 4 uur aan huis (regio utrecht)

Wij gaan snel en vakkundig te werk.

Deel een foto via whatsapp

Binnen 1 uur een richtprijs

Stroomuitval

Stroomuitval komt altijd als een verrassing en is erg vervelend. Verwarming, elektriciteit en het water kunnen uitvallen. Heeft u een vollel diepvries? Dan kan de schade nog verder oplopen. Een stroomstoring kan ontstaan door kortsluiting als gevolg van een defect in de bedrading of een kapot apparaat. Bij een goed werkende groepen- of stoppenkast is het vaak redelijk eenvoudig de onderbroken zekering op te sporen en uit te schakelen. Soms is de zoektocht echter complexer en is een professional vereist.

Naarmate de storing langer duurt, neemt de schade toe. De mensen van 123spoedklussen helpen u de schade beperken. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Wij achterhalen de oorzaak van de stroomstoring en helpen deze weer aan de praat. Hierdoor loopt de schade die u al heeft, niet verder op.

 

Voor we aan de slag gaan, willen we wel even duidelijk aangeven:

  • In de meeste situaties wordt met een tijdelijke oplossing gezorgd dat de calamiteit gestopt wordt en niet meer schade veroorzaakt.
  • Voor de permanente reparatie van het gebrek en het aanpakken van de gevolgschade kunnen wij een offerte uitbrengen die tijdens werktijden uitgevoerd wordt.
  • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het voldoen van de factuur. Eventuele verhaling van de kosten van schade op een verzekeringsmaatschappij of derden, is de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.
  • 123spoedklussen.nl is niet verantwoordelijk voor bijkomende schade die ontstaat bij het opsporen van het gebrek of het verhelpen ervan.

Schade? Geen paniek, volg de stappen wij helpen u verder!

Stap 1

Maak een foto van je schade

Stap 2

Deel je foto via WhatsApp

Stap 3

Binnen een uur een richtprijs

Stap 4

Geen paniek, binnen 4 uur aan huis!

123spoedklussen.nl, wat zijn onze specialiteiten?

Waterschade

Glasschade

Stormschade

Dakreparatie

Stroomuitval

Slotenmaker

Schades verholpen

Bereikbaar

%

Oplosbaar

Heb je een lek? WhatsApp de plek!

 

Snel van uw schade af?

123spoedklussen.nl helpt u direct met het repareren van de schade of het geven van advies.

Contactgegevens
W: 06-26253091

Locaties
Wij werken in de regio Utrecht.